WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

BRIEFING

Crearea unui brief din studiul de piață are rolul de a produce o serie de imagini narative. Acestea redau toate detaliile, calitățile și modurile de utilizare ale produsului. Rezultatul trebuie să fie cu adevărat atractiv pentru a capta traficul și cumpărătorii dumneavoastră.
Acesta este un element esențial în soluția foto-video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii.

DEVELOPMENT

Asigurăm permanent Soluția Foto-Video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii., astfel încât gradul de conversie să ajungă la un maxim posibil. Analizăm toate datele, facem un rezumat și punem accent pe  perfecționarea tuturor parametrilor în funcție de parcursul produsului, feedback-uri și de statistici.

– Asta îi face pe clienții noștri să ne devină prieteni !

Foto-Video

Construcția imaginii reprezintă cel mai important pas din identitatea brandului, constând în dezvoltarea conceptuală a materialului. Totul este trecut prin riguroase analize de psihologie vizuală, tehnici de prezentare și promovare către clientul final.

 

What our users say

Multumesc Mihnea pentru ajutor.

Ma bucur ca ne-am cunoscut si am luat decizia de a lucra cu tine, prin simplul fapt ca m-ai ajutat in toate aspectele realizarii pozelor, lucru de care eu nu aveam habar de unde sa incep si unde sa termin.

Dan Boghiu

Il recomand cu drag pe Mihnea, pentru calitatea serviciilor si pentru disponibilitatea lui (inclusiv dupa finalizarea imaginilor).

Am comunicat foarte bine cu el si apreciez foarte mult dedicarea de care a dat dovada, atat in research-ul facut pentru produsul meu, cat si ideile cu care a venit.

Cu siguranta voi mai apela la el si pentru alte produse!

Mihaela Ciocirlea Amazonieni

Super tare colaborarea, recomand! Are multe idei, rabdare, e receptiv la sugestii si super friendly. La urmatorul produs voi lucra tot cu el 🙂
Am fost super happy cu pozele finale, una dintre cele mai fun experiente din business-ul asta.

Irina Vilceanu Amazonieni
” Vreau să mulțumesc pentru informațiile de la curs, au fost exact de ce aveam nevoie ca sa-mi lămuresc unele probleme și să iau niște decizii  destul de importante. Totul a fost foarte util și prezentat cât se poate de clar! ”
Otilia Drăgan Cursant
” Rezultatul colaborării cu Studioul B15 sunt imaginile apreciate de clienții mei, ceea ce demonstrează ca a făcut o treabă minunată. Am fost incantată că s-a conformat cerințelor mele dar a și venit cu soluții interesante. ”
Yliana Iacob Amazonieni
” Lucrează foarte bine, Idei foarte bune. La următorul produs tot cu tine lucrez 😀 ”
Florian Jitianu Amazonieni
” Fotografiile realizate de Studioul B15 m-au ajutat să prezint materialele realizate de mine la adevărata lor valoare, iar rezultatele s-au văzut imediat. ”
Alexandra Nițu Botez Tematic
” Mulțumesc mult de tot pentru fotografiile extraordinare, pentru profesionalismul, experiența și pasiunea cu care au fost efectuate ședințele foto, atenția până la cele mai mici detalii. Asta mă face să recomand cu mare încredere și să revin cu al doilea produs!!! Succes în continuare! ”
Daniel Bondoc Amazonieni
” Foarte precis si atent la detalii, cu multe sugestii care mie nici prin minte nu mi-ar fi trecut. Multumesc pentru ajutorul primit si de timpul foarte scurt in care a reusit sa-mi predea pozele. Foarte multumit de tot! ”
Soluția Foto-Video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii
Stelian Neculau Coolibri Textile