BRIEFING

Crearea unui brief din studiul de piață are rolul de a produce o serie de imagini narative. Acestea redau toate detaliile, calitățile și modurile de utilizare ale produsului. Rezultatul trebuie să fie cu adevărat atractiv pentru a capta traficul și cumpărătorii dumneavoastră.
Acesta este un element esențial în soluția foto-video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii.

DEVELOPMENT

Asigurăm permanent Soluția Foto-Video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii., astfel încât gradul de conversie să ajungă la un maxim posibil. Analizăm toate datele, facem un rezumat și punem accent pe  perfecționarea tuturor parametrilor în funcție de parcursul produsului, feedback-uri și de statistici.

– Asta îi face pe clienții noștri să ne devină prieteni !

Foto-Video

Construcția imaginii reprezintă cel mai important pas din identitatea brandului, constând în dezvoltarea conceptuală a materialului. Totul este trecut prin riguroase analize de psihologie vizuală, tehnici de prezentare și promovare către clientul final.

 

Consultanță

Anii și experiența acumulată până acum, ne-au făcut să ne dezvoltăm permanent calitatea serviciilor oferite, dar cel mai important este ca oferim informații prețioase acumulate prin activitatea elaborată alături de clienții noștri, analize, strategii de marketing şi management.

Graphic Design

De la crearea unui logo, designul elementelor pentru etichete și flyere, conceperea imaginii de brand, până la implementarea manualelor de identitate și a campaniilor publicitare, reușim să găsim mereu rețeta perfectă pentru îmbunătățirea vizibilității fiecărui brand.