IDEAL

Pentru conturarea imaginii generale de Brand, realizarea unei ritmicități vizuale a feed-ului și dezvoltarea campaniilor publicitare lunare. Social Media este și va rămâne un mediu cât se poate de REAL. Dacă nu oferiți ceea ce clienții caută, o va face concurența.

EFICIENT

Pentru a avea cele mai bune rezultate pe Facebook și Instagram, este nevoie de vizualuri interactive menite să pună accentul pe latura emoțională umană și răspunderea la nevoile clienților.

FOTO

Realizarea unei experiențe vizuale unice, menită să scoată în evidență particularitățile produselor și serviciilor pentru întâmpinarea nevoilor pieței

VIDEO

Strategia cea mai eficientă pentru transmiterea mesajelor și emoțiilor către public și totodată un mijloc viabil  în creșterea organică a audienței.

GRAFICĂ

Template-uri, bannere, flyere, etc., toate reprezintă instrumente grafice esențiale menite să adauge valoare informațională materialelor de campanie.

Maturizarea forțată a Ecosistemului ONLINE

Multe business-uri care până pe 18 martie 2020 nu concepeau ca strategia principală să se poată baza pe un sistem preponderent online, fie s-au închis, fie s-au adaptat forțat noilor tendințe economice și sociale. Acum, după acest MOMENT 0 setat de SARS-COVID19 (Coronavirus), cu toții trebuie să împingem imaginația și creativitatea dincolo de limită pentru a putea depășii acest declin mondial. Nimic nu durează la nesfârșit, oamenii vor avea mereu aceleași nevoi și obiceiuri, iar noi trebuie să fim acolo prezenți.

TESTIMONIAL

Spre deosebire de un text banal, împărtășirea vizuală a mărturiilor clienților este o modalitate excelentă de a-ți oferi potențialilor clienți siguranța în alegerea dvs. în fața unui concurent.

LIVESTREAM

Transmiterea în direct a devenit o necesitate în promovarea unui produs/serviciu pentru a obține rezultate și pentru a interacționa cu publicul, oferindu-le un plus de valoare.

WEBINAR

Oferiți o imagine de ansamblu asupra activității prin distribuirea unui webinar în direct. Aceștia vor fi clienții dvs. și oamenii pe care îi puteți atrage în următoarele acțiuni.

PODCAST

Au o lungă istorie de radio în spate, dar această "modă" a reînceput să ia amploare grație nivelului tehnologic actual. Dacă nu ați făcut-o deja, gândiți-vă la crearea unui podcast.

UGC

User-Generated Content este un mod genial de a crește implicarea organică. Postarea unui asemenea conținut, îi face pe clienți să se simtă „iubiți” și îngrijiți de brand-ul dvs.

VR

Realitatea Virtuală, este un adevărat mare succes în acest moment. Dacă doriți să ieșiți în evidență cu ceva în fața publicului dvs. țină, merită să investiți într-un astfel de conținut.

ALEGEȚI SOLUȚIA PERFECTĂ!

Venim în întâmpinarea tuturor artizanilor și companiilor, mici sau mari, cu un pachet dedicat tipului de business pe care îl desfășoară, acestea fiind concepute pentru fiecare nivel de dezvoltare.

SILVER
250 €
Lunar

1 shooting foto-video

30 fotografii

1x 30 sec video

2x banner/flyer

-

-

-

-

-

GOLD
370 €
Lunar

1 shooting foto-video

30 fotografii

1x 30 sec video

4x banner/flyer

1x Testimonial

Asistență editorială

-

-

-

DIAMOND
1260 €
Lunar

4 ședințe foto-video

60 fotografii

4x 30 sec video

12x banner/flyer

2x Grafica Print

4x Livestream

1x Webinar

1x Podcast

Asistență editorială

PERSONAL
Oricât!
Tu decizi ce vrei!

V

V

V

V

V

V

V

V

V

EXTRA-OPȚIUNI

Servicii suplimentare cu rol esențial de eficientizare a campaniilor de publicitate. CREȘTEREA organică a ratei de atragere / conversie și SCĂDEREA considerabilă a bugetelor lunare.

CALENDAR EDITORIAL

Pentru completarea eficientă  a serviciilor, asigurăm asistență de specialitate pentru  dezvoltarea și organizarea postărilor pe Social Media, pentru obținerea unei coerențe și ritmicități vizuale esențiale imaginii de brand.

€75 / lunar

CERCETARE DE PIAȚĂ

Analiză de poziționare pe piață, identificarea și studierea concurenței din punct de vedere calitativ și cantitativ al produselor, al materialelor vizuale și a strategiilor de vânzare. (One Time Pay).

€360

 

IMAGINE DE BRAND

Crearea unei strategii de transmitere-percepere a mărcii ca pe un ansamblu vizual de credințe, idei și experiențe cu rol de atragere, convingere și fidelizare a clienților dumneavoastră. (One Time Pay)

€490

Programul de Loialitate - ”SUPER-PARTENER”

- Cum ești recompensat dacă ne recomanzi ?

Află AICI!

Your Social Media Marketing Is Only as Good as Your Content!

Content is the critical piece in the social media puzzle

Programați acum o consultanță GRATUITĂ!

+40 767 526 608