Dan Boghiu

Multumesc Mihnea pentru ajutor. Ma bucur ca ne-am cunoscut si am luat decizia de a lucra cu tine, prin simplul fapt ca m-ai ajutat in toate aspectele realizarii pozelor, lucru de care eu nu aveam habar de unde sa incep si unde sa termin.

Mihaela Ciocirlea

Il recomand cu drag pe Mihnea, pentru calitatea serviciilor si pentru disponibilitatea lui (inclusiv dupa finalizarea imaginilor). Am comunicat foarte bine cu el si apreciez foarte mult dedicarea de care a dat dovada, atat in research-ul facut pentru produsul meu, cat si ideile cu care a venit. Cu siguranta voi […]

Irina Vilceanu

Super tare colaborarea, recomand! Are multe idei, rabdare, e receptiv la sugestii si super friendly.

Otilia Drăgan

” Vreau să mulțumesc pentru informațiile de la curs, au fost exact de ce aveam nevoie ca sa-mi lămuresc unele probleme și să iau niște decizii  destul de importante. Totul a fost foarte util și prezentat cât se poate de clar! ”

Yliana Iacob

” Rezultatul colaborării cu Studioul B15 sunt imaginile apreciate de clienții mei, ceea ce demonstrează ca a făcut o treabă minunată. Am fost incantată că s-a conformat cerințelor mele dar a și venit cu soluții interesante. ”

Florian Jitianu

” Lucrează foarte bine, Idei foarte bune. La următorul produs tot cu tine lucrez 😀 ”

Alexandra Nițu

” Fotografiile realizate de Studioul B15 m-au ajutat să prezint materialele realizate de mine la adevărata lor valoare, iar rezultatele s-au văzut imediat. ”

Daniel Bondoc

” Mulțumesc mult de tot pentru fotografiile extraordinare, pentru profesionalismul, experiența și pasiunea cu care au fost efectuate ședințele foto, atenția până la cele mai mici detalii. Asta mă face să recomand cu mare încredere și să revin cu al doilea produs!!! Succes în continuare! ”

Soluția Foto-Video #1 pentru Publicitate | Produse | Servicii

Stelian Neculau

” Foarte precis si atent la detalii, cu multe sugestii care mie nici prin minte nu mi-ar fi trecut. Multumesc pentru ajutorul primit si de timpul foarte scurt in care a reusit sa-mi predea pozele. Foarte multumit de tot! ”